2015. április 24., péntek

SLIM PATCH fogyi tapasz fogyókúrás hastapasz 10 db - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Rendkívül hatékony fogyókúrás eszköz, ami a hasra, combra, karra, fenékre tehető, attól függően, hogy honnan szeretnénk távozásra bírni a zsírpárnákat!
Használata egyszerű: napi 1 db tapaszt kell feltenni (pl köldök alá, hasra) és 3 órán át viselni (akár munka közben is) de 24 órán keresztül fejti ki hatását, azaz egész nap!
Egy kúra 30 nap azaz 30 db tapasz ami 3 csomagnak felel meg.
Kiszerelés: 10 db tapasz/csomag    LÁSD FOTÓK.    postaköltség: 490 ft ajánlottan.
Figyelmeztetés: ne viselje tovább 3 óránál mert bőr irritációt okoz(hat).
Leírás: A fogyókúrás tapasz természetes módon növeli az anyagcsere szintjét, fokozza a keringést és égeti az elfogyasztott zsírt, a szénhidrátot és cukrot együtt dolgozva a szervezet endokrin rendszerével.
A tapasz segít a szervezetben lerakódott méreganyagok eltávolításában is! Csökkenti az édesség utáni vágyat, fokozza a metabolizmust és szabályozza a bélműködést.
A tapasz gyógynövényekből készült, az ősi kínai tudományra alapozva! A tapasz a kombinált hatás révén csökkenti az étvágyat, a zsírsejtek felszívódását és segít a zsírok és mérgek szervezetből való eltávolításában.
A modern tudomány is bizonyította, hogy a  bőrön keresztüli folyamatos felszívódás a leghatékonyabb.
Használata: A tapaszról húzza le a fóliát és ragassza a köldöke alá a hasára, hagyja a bőrén 3 órán át (ne legyen több mint 3 óra) és érezni fogja a hatását. Naponta 1 tapaszt használjon, 30 napon keresztül, mert ez felel meg egy kúrának. Összetevők: menta, gyanta, phytoncid, természetes ásványi por, természetes illóolajok..


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 00:05
. SLIM PATCH fogyi tapasz fogyókúrás hastapasz 10 db - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése