2015. április 24., péntek

Fekete báránybőr bélésű csizma vajpuha bőrből - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Hibátlan állapotú meleg csizma kesztyűbőr szintű báránybőrből, valódi szőrmebéléssel, mindkét oldalán zippzárral a könnyebb felvétel érdekében.  
Méretmegadás
 
Igyekszem a lehető legalaposabban megmérni a terméket, a pontosság a termék típusától függően általában 0, 5-1 cm.
 
Állapot
 
Habár termékeim nagy többsége használt, állapotuk – hacsak nincs külön megjegyezve – kiváló, teljesen újszerű. Használatból eredő kisebb, alig vagy egyáltalán nem észrevehető nyomok előfordulhatnak.
 
Színárnyalatok
 
A fényképeket igyekszem mindig a lehető legjobb fényviszonyok közt elkészíteni, azonban a technika korlátai miatt előfordulhatnak árnyalatbeli eltérések a fotók és a termék valódi színe között.
 
Fizetés
 
Banki átutalásra, valamint személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség.
 
Szállítás
 
A termékeim a meghirdetéskor postázásra előkészítettek, tehát a leütést és a fizetés beérkezését követően egy, legfeljebb két munkanapon belül postázom. Amennyiben akadályoztatásom miatt ez nem történne meg, feltétlenül időben tájékoztatom a kedves vevőt.
Kisebb termékek ajánlott levélként (felár ellenében értéknyilvánítással, lsd. MPL díjszabás), nagyobb terjedelem/súly esetén MPL postacsomag útján történik a szállítás.
 
Utánvétre nincs lehetőség.
 
Legalább három termék együttes vásárlásakor a vételártól függetlenül ingyenes szállítást biztosítok, kizárólag ajánlott küldeményként.
 
Eltérő időpontban lejáró termékek esetén lehetőség van késleltetett postázásra, azaz „ összevárásra”, a szállítási költségek minimalizálása végett. Amennyiben azonban két termék lejárata között több mint három nap telne el, a már megnyert termék vételárát kérem átutalni.
 
Személyes átvétel
 
Nagyatádon gyakorlatilag bármikor, Nagykanizsán ritkábban. Időpont egyeztetés szerint.



Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Az aukció vége: 2015-05-06 19:44
. Fekete báránybőr bélésű csizma vajpuha bőrből - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése