2015. április 25., szombat

Funbag csokoládébarna valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Funbag csokoládébarna valódi bőr, klasszikus fazonú, elegáns táska
Nagyon jó minőségű, vastag, puha, ugyanakkor jótartású valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájukban rend van, akik szeretik, ha egy táskának millió rekesze, zsebe, rejtekhelye van... Klasszikus, időtálló, amolyan "mindig mindenhez jó" fazon. Az öltözékünktől függően lehet elegáns, sportos, fiatalos, klasszikus. Szépsége az egyszerűségéban rejlik. Egyetlen dísze az aszimmetrikusan legömbölyített fedél, mely a táskának finom eleganciát kölcsönöz.
Haznált, de nagyon szép, sérülésmentes darab. (a táska elején látható "csík" a fotózás "eredménye", a fénytörésből ered, valójában nem a táska karcos). Csupán az általános használatból eredő néhány pici, szinte észrevehetetlen felszíni karc látszik rajta, amit valószínű bőrápolóval el is lehet tűntetni.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól pakolható. Három főrészből álló belseje jól bővülő, sok mindent elnyel. Az egyik felében egy nagyméretű cipzáros zseb is helyet kapott.
A bélése gyönyörű: kávébarna selyemfényű textil Funbag logóval. A táska lehajtható fedele egy erős patenttal záródik.
Szélessége         22 cm.
Magassága        19 cm.
Mélysége:             7 cm.
Fülhosszúság:      95 cm (ez szabályozható; kicsinyíthető).



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-15 08:04
. Funbag csokoládébarna valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése