2015. február 27., péntek

Walkmaxx Maxxtone fitnesz cipő - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Walkmaxx Maxxtone
fitnesz cipő
Legyen stílusosan aktív a különleges Maxxtone fitnesz cipővel
A Walkmaxx Maxxtone cipő talpán 2 puha párna található, amelyek minden egyes lépést puhábbá tesznek, és engedik, hogy a talp természetes módon süllyedjen meg.
A talp ívelt formája miatt a láb kisebb felületen érintkezik a talajjal, mint a hagyományos cipőkben – ez azt jelenti, hogy a test mindig minden irányban elveszíti az egyensúlyát, ezért az egyes izmok fokozottabb aktivitásra kényszerülnek. Olyan, mintha Ön puha talajon, például füvön vagy homokon járna vagy futna.
Tapasztalja meg saját magán a WALKMAXX hatást és azonnal próbálja ki a szezon legtrendibb cipőjét!
Úgy tervezték, hogy a járásának megváltoztatásával javítson az Ön életén
Minden Walkmaxx cipő különlegessége a speciálisan lekerekített talp, amely a puha homokon való járást idézi. Amint megteszi az első lépéseket ebben a cipőben, érezni fogja, hogy a sarka belesüllyed a talajba, a lábfeje pedig előregördül, ahogy a testsúlya középre tevődik, és a lábujjaival tolja magát el. Miután felvette a Maxxtone cipőt és elkezdett benne járni, szó szerint úgy fogja érezni, mintha mezítláb járna a homokban.
Speciálisan tonizáló fitnesz cipő 2 aktív párnával, melyek minden egyes lépést puhábbá tesznek, és engedik, hogy a talp természetes módon süllyedjen meg.
Ez a fajta mozgás természetes gördülő járást hoz létre, amely egyenletesen oszlatja el a testsúlyt, és ezzel az izmokra hárítja a lábfejben, az ízületekben, a hátban és a csípőben keletkező feszültséget. Ennek a mozgásnak a hatására tehát a láb, a fenék, a hát és a has izmai meghosszabbodnak.
Bizonyított tény, hogy ez a fajta járás a legegészségesebb, a legtermészetesebb és a legmegfelelőbb az ember anatómiai felépítése szempontjából. Ezenkívül egyéb jótékony hatást is gyakorol a testünkre és az egészségünkre.
Az átlagosnál nagyobb megterhelés az izmokon
Ezzel a fajta járással az izmok aktivitása a hétköznapi cipőkhöz képest jelentősen megnövekszik. A Walkmaxx Maxxtone cipő használatakor Ön különleges hatást fog tapasztalni a háta, a combja és a vádlija izmaiban.
Minél többet hordja, annál észrevehetőbb lesz az eredmény!



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2015-03-05 21:57
. Walkmaxx Maxxtone fitnesz cipő - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése