2014. december 26., péntek

FIZIKAI KÉZIKÖNYV / OROSZ KIADÁS / - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


FIZIKAI KÉZIKÖNYV /OROSZ KIADÁS/
Б. М. Я в о р с к и й, А. А. Д е т л а ф | С п р а в о ч н и к п о ф и з и к е. Д л я и н ж е н е р о в и с т у д е н т о в в у з о в
А в т о р: Б. М. Я в о р с к и й, А. А. Д е т л а ф
Н а з в а н и е: С п р а в о ч н и к п о ф и з и к е. Д л я и н ж е н е р о в и с т у д е н т о в в у з о в
Г о д: 1965
И з д а т е л ь с т в о: Н а у к а
О т р а с л ь (ж а н р ): Ф и з и к а
Ф о р м а т: DJVU
К а ч е с т в о: Х о р о ш и й с к а н
О п и с а н и е:
В с п р а в о ч н и к е д а н ы о п р е д е л е н и я о с н о в н ы х ф и з и ч е с к и х п о н я т и й, к р а т к о с ф о р м у л и р о в а н ы ф и з и ч е с к и е з а к о н ы и с у щ н о с т ь о п и с ы в а е м ы х и м и я в л е н и й. В н е м о т р а ж е н ы в с е о с н о в н ы е р а з д е л ы к л а с с и ч е с к о й и с о в р е м е н н о й ф и з и к и.
М а т е м а т и ч е с к и е з н а н и я, н е о б х о д и м ы е д л я п о л ь з о в а н и я с п р а в о ч н и к о м, н е п р е в ы ш а ю т о б ъ е м а м а т е р и а л а, п р и в е д е н н о г о в « С п р а в о ч н и к е п о м а т е м а т и к е д л я и н ж е н е р о в и у ч а щ и х с я в т у з о в » И. И. Б р о н ш т е й н а и К. А. С е м е н д я е в а. С п р а в о ч н и к р а с с ч и т а н п а и н ж е н е р н о -т е х н и ч е с к и х р а б о т н и к о в, с т у д е н т о в и а с п и р а н т о в в у з о в и в т у з о в, п р е п о д а в а т е л е й в ы с ш е й и с р е д н е й ш к о л ы. О н м о ж е т б ы т ь и с п о л ь з о в а н т а к ж е л и ц а м и, и н т е р е с у ю щ и м и с я ф и з и к о й.
А в т о р: Б. М. Я в о р с к и й, А. А. Д е т л а ф
Szerző: BM Jaworski, A. Detlaf címe: Handbook of Physics. A mérnökök és diákok éve: 1978 Kiadó: Tudomány Industry (műfaj): Fizika Format: DJVU Minőség: jó felvételt Leírás: A kézikönyv meghatározza az alapvető fizikai fogalmak, összefoglalja a lényegét a fizikai törvények és jelenségeket írnak le. Ez magában foglalja az összes fő ága a klasszikus és a modern fizika. matematikai tudás szükséges egy referencia, nem haladja meg a hangerőt a bemutatott anyag a "Handbook of matematika mérnökök és diákok a műszaki főiskolák" II Bronstein és KA Semendiayeva. Kézikönyv tervezték na műszaki dolgozók, hallgatók és végzős hallgatók az egyetemek és műszaki főiskolák, egyetemi és középiskolás diákok számára. Azt is fel lehet használni a személyek, akik érdekeltek a fizikában.


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2015-01-15 12:10
. FIZIKAI KÉZIKÖNYV / OROSZ KIADÁS / - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése