2015. május 21., csütörtök

Fülbevaló Talizmán kék Hematit 925 ezüst és Tibet - Jelenlegi ára: 790 Ft


Üdvözlöm : )
Fülbevaló gyógyító kövekkel Tibeti ezüst HAMZA, Isten keze,
(védelmező amulett)
vagyis a fülbevalót és egy ősi szimbólummal díszítettem. Ez a szimbólum nagyon régóta és több kultúrában (kereszténység, iszlám, judaizmus) is fellelhető. Jelentése általában mindenütt ugyanaz, vagyis:
sokmindenben védelmet nyújt, még az ordog szeme elűzésébe is, és a szemmel verés ellen.
Áldást, védelmet, hatalmat és erőt is jelképez..  
Egyéb jó hatással is jutalmazza viselőjét, hiszen Hematit (vérkő) gyógyító ásványkővel ékesített, továbbá...
925-ös femjelzett fülvevaló alapon, tibeti ezüst alkotók összessége.
Ajándékba kűldünk, egy pár szilikon fülbevaló akasztót, hogy a fémérzékeny hölgyek is részesülhessenek e védelemben, és szépségben.        
A HEMATIT GYÓGYÍTÓ HATÁSA
A hematithez hozzárendelhető:   Csakra:  gyökércsakra  Csillagjegy:  Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő  Tulajdonsága:   Vörösesbarna, szürkésfekete, fekete, az átlátszótól az opakig (nagymértékben fényelnyelő)  A hematit is széles körben elterjedt kő. Segítségével sok más követ feltölthetünk.   Gyógyhatás:   A hematitot sokan "vérkőként" ismerik.   Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, mégvérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Általában jó segítség avashiánnyal szemben.   Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el.   A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémákesetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak.  Aranyér esetén is alkalmazhatjuk.   Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését.   Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.   A rendszertelen menstruáción is javít.   A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.   A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
Kérem, nézzék meg további ajánlataimat és szőnyegeimet, több forintos aukció között.
A termék "kiemelt", a kiemelés díját, mely jelentős, akkor is meg kell fizetnem, ha komolytalan érdeklődő licitál, majd mégis eláll a vásárlástól miután megnyerte a licitet, ezzel akaratlanul is, több módon is kárt okozva az eladónak, vagyis nekem. Kérem, ezért kizárólag komoly érdeklődők licitáljanak.
Kérem, 3 napon belűl rendezze a termék fizetését, még akkor is, ha az aukció zárását előbbre hozon az Önök kérésére. Amennyiben több árura licitál néha 5-10 nap eltérés adódhat, tehát akkor is kérem rendezze a megnyert aukciók árait 3 napon belűl, a szállítása természetesen az Ön igénye szerint, egyben érkezhet később licitált termékekkel, egy csomagban.
Amennyiben személyesen szeretné átvenni Tarnamérán, de nem ér rá a napokban, akkor is kérem, 3 napon belül szíveskedjen átutalni az árát, természetesen ebben az esetben, szállítási költség nélkül. Köszönöm
Csomag feladása:
átutalás beérkezését követő 3 munkanapon belűl max., de lehetőleg azonnal.
Köszönöm megtisztelő figyelmét.
Van még a termékeim között szép szőttes, nézze meg itt, a képre kattintva
 
 



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 09:57
. Fülbevaló Talizmán kék Hematit 925 ezüst és Tibet - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése