2014. november 22., szombat

Miss Peridot Barbie (2007) (augusztus) - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

MISS PERIDOT BARBIE (2007) / Barbie Collector / Pink Label / 6+
Eladó a képeken látható, bontatlan csomagolásban lévő, 2007-es megjelenésű, gyönyörű, afroamerikai Miss Peridot Barbie (AUGUSZTUS) baba, mely a 12 darabos Birthstone Beauties kollekció egyik darabja. A babák az aktuális hónaphoz tartozó "kövek" (ametiszt, gyémánt, zafír, rubin, stb... ) neveit viselik. Az eladó baba az augusztus hónapot képviseli. A baba zöld csipkeruhát, zöld magas sarkú cipőt és zöld bolerót visel, nyakában zöld köves nyakék díszeleg és fülében zöld köves fülbevaló van, karján kedves karkötő. A baba egy cuki kiskutyát tart pórázon, melynek fején korona látható. A baba bőre barna (afroamerikai), haja hullámos, szeme kacéran oldalra tekint. Sminkje finom, arca nagyon szép.
(A kollekció mindegyik babája ugyanolyan ruhát visel, mint az eladó baba, csak más színben, ami a hónap kövének megfelelő. A különbség még, hogy más-más kiskutyájuk van, illetve minden hónaphoz 2 baba tartozik, egy afroamerikai és egy fehér bőrű + barna hajú vagy vörös hajú vagy szőke hajú. )
Szállítási költség VAN. Lengyelországból csomagként nagyon drága, 4. 000, - Ft körüli a postaköltség, viszont a magyarországi postaköltség 1. 190, - Ft belföldi csomagként.
A magyarországi hazalátogatásról mindig az utólag hozzáadott üzenetben olvashattok.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2014-12-05 21:00
. Miss Peridot Barbie (2007) (augusztus) - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése